Image after image!

Så heter den konstplansch jag och Lena köpte med oss från Louisiana Konstmuseum! Självklart drar vi oss åt samma saker, vare sig vi vill eller inte. Det jag hade sagt innan vi kom fram var att om denna plansch finns kvar (trodde inte den skulle göra det) så är den ett måste att köpa med sig hem. Självklart hade Lena tänkt och sagt samma sak. Så nu har vi likadana planscher hemma, Lena kommer göra som här på bilden och hänga den på trappväggen och jag kommer kanske att hänga den över soffan.. har inte riktigt bestämt mig ännu, där har jag ju mina fina fjärilar från Hagedornhagen men som i så fall får flytta över på tavelväggen bakom matsalsbordet. Vi har i alla fall ett stort tavelprojekt framför oss när vi kommer hem från semestern då alla ska ramas in och hitta sin plats.

Det är en riktigt stor färgklick som passar till allt! Måtten är lite udda 118×125 så den kräver lite plast på väggen! Vi kommer visa er när vi har fått upp våra egna planscher! De här bilderna har jag lånat av inne&ute.blogg.se!

Idag har vi mellanlandat hemma i Linköping innan vi åker upp till Grisslehamn! Det tvättas och städas och packas om! Hoppas, snälla vädergud att det blir bättre väder nu! Annars är det ju så lätt att det blir för mycket shopping :)

Må så gott!

/K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s