Lovisa Burfitt och Rum21

Lovisa Burfitt har inlett ett samarbete med Rum21, där har hon gett ut fem snygga motiv. Hon har tecknat för bl.a. H&M, Rörstrand, Posten, Kenzo och Givenchy, och även för magasin så som Vogue, Elle och Sunday Times. Hon är även kläddesigner men har nu valt att lägga det lite åt sidan och satsa helhjärtat på hennes konst och illustrationer.

Åh så coola snygga motiv! Motivet ”Lilla Stora Kjolen” skulle jag väldigt gärna vilja ha! Har ingen aning om vart, skulle verkligen behöva ett jätte stort hus med tanke på allt man skulle vilja få plats med! Men i sovrummet på min sida av sängen kanske, eller tänk om man hade haft en liten flicka som hette Elle som hade fått ha den hängande i sitt rum… ;-) det hade ju varit gulligt! Nä och nu är ju inte fallet så utan jag har världens finaste pojkar istället men åh så fin den hade varit i ett flickrum :-)

Nä nu efter en lång kväll med inköp av det sista till bröllopet så måste jag ta en tidig kväll då mitt huvud inte vill må riktigt så bra som jag vill! Säng och ispåse nästa alltså!

Sov gott!

Bilder: Rum21

/K

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s